Laadukkaat maalaustyöt ja huolelliset rappaukset Itäpinta Oy:ltä

Ota yhteyttä!

Tarvitseeko taloyhtiösi vanha julkisivu uutta pintaa? Ovatko omakotitalosi ulkoseinät päässeet huonoon kuntoon? Itäpinta Oy hoitaa laadukkaasti ja nopeasti erilaiset tasoite- ja rappaustyöt, sokkelipinnoitukset, sisätasoitustyöt, julkisivujen kunnostukset ja tasoitetöiden urakat Itä-Suomessa Joensuun ja Savonlinnan alueilla.


Meiltä onnistuvat tasoitus- ja rappaustyöt monille eri pintamateriaaleille erilaisiin kohteisiin.

Vuosien kokemus näkyy työskentelyssämme: meiltä saat juuri sitä, mitä tilaat – aina sovitussa aikataulussa, laadusta tinkimättä.


Olet sitten yksityisasiakas tai yrityksen tai taloyhtiön edustaja, jos tarvitset kokeneen tekijän tasoite- tai rappaustöihin Itä-Suomessa, Joensuun ja Savonlinnan alueilla, tiedät kenen puoleen kääntyä. Keskustellaan lisää projektisi toteutuksesta!

Nopeat ja huolelliset maalauspalvelut

Hilseileekö vanha maalipinta? Etsitkö huolellista, nopeaa ja luotettavaa tekijää maalausurakallesi? Kiteeläinen Itäpinta Oy tarjoaa ammattitaidolla erilaiset maalauspalvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan. Toteutamme maalaustyöt sekä sisä- että ulkotiloissa, uudis- ja saneerauskohteissa, Itä-Suomessa Joensuun ja Savonlinnan alueilla. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita sekä esimerkiksi taloyhtiöitä.


Hoidamme niin omakotitalosi maalauksen kuin suuremmatkin kohteet, kuten taloyhtiöt tai liikekiinteistöt, aina laadusta tinkimättä. Ammattitaitoiset ja kokeneet tekijämme takaavat onnistuneen lopputuloksen vaativiinkin kohteisiin.

Laadukas ja viimeistelty työn jälki on meille ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi kunnioitamme aina sovittuja aikatauluja ja toimimme joustavasti kunkin projektin vaatimalla tavalla. Tyytyväinen asiakas on työmme tärkein lopputulos. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä maalausprojektisi!

Monipuoliset betoninkorjaustyöt

Tasoite-, rappaus- ja maalaustöiden lisäksi toimenkuvaamme kuuluvat betonin korjaustyöt. Meillä on laaja asiantuntemus ja kokemus betoninkorjaustöistä. Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi parvekesaneeraukset, sokkelin korjaukset ja pinnoitukset. Teemme myös muita pieniä remonttitöitä sisä- ja ulkotiloissa. 


Tarjoamme betonikorjauksia ja muita palveluitamme Itä-Suomessa, Savonlinnan ja Joensuun alueilla. Asiakkaitamme ovat erilaiset yritykset, yksityiset kotitaloudet sekä taloyhtiöt. Taloyhtiöille ja yrityksille toteutamme isompia urakoita ja kotitalouksille myös monenlaisia pieniä remontteja.

Voit luottaa Itäpinta Oy:n kokemukseen ja ammattitaitoon niin pienemmässä kuin suuremmassakin urakassa. Työmme kulmakivi on laadukas työn jälki, joka toteutetaan aina asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa.

Kysy lisää palveluistamme!

Itäsuomalainen Itäpinta Oy takaa tehokkaat ja huolelliset maalaus- ja rappauspalvelut. Kysy lisää!

Ota yhteyttä